Verhuur particuliere vakantiehuisjes in Noord Holland uitbesteden

Heeft u een particulier vakantiehuisje in de kop van Noord Holland in bijvoorbeeld Callantsoog of Julianadorp? En vindt u het ook een goed idee om deze te verhuren in de dagen en periodes dat u er zelf geen vakantie viert? De kans is groot dat u hier weinig kennis van hebt, of te weinig tijd voor hebt. Dan is het een fantastisch idee om dit uit te besteden aan een expert die echt weet hoe de markt in deze regio werkt.

De verhuur uitbesteden geeft u rust

Er komen een hoop aspecten kijken bij het verhuren van vakantiewoningen. Allereerst moet er natuurlijk een website zijn waar het vakantiehuisje te vinden is. Deze website moet goed vindbaar zijn op Google en de website moet een duidelijk omschrijving hebben van het huisje inclusief een set mooie foto’s. Ook is het handig als deze website een duidelijk boekingssysteem heeft. Promotie en marketing zijn belangrijke onderdelen. Wanneer u uw huisje verhuurd heeft, komen er weer hele andere zaken aan bod. Wie regelt de sleutelafgifte? En als er aansluitend huurder komen dient het huisje ook goed te worden schoongemaakt. Er dienen uiteraard ook huurcontracten te worden gemaakt. Wat als u zelf niet in de buurt bent, en de huurders hebben een klein probleem? Zoals een kapotte verwarming, of geen schoon beddengoed. Ook dan is het handig als er iemand altijd in de buurt is die dit soort zaken voor u kan regelen zonder dat u er last van heeft of stress van ondervindt. Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Beter wordt het niet toch?

Een betrouwbare partner neemt de volgende zaken uit handen

Het fijnste is natuurlijk als de partner die de verhuur van uw vakantiewoningen overneemt veel ervaring heeft, een mooie website, en veel klanten die jarenlang terugkomen. Deze partners zijn zeker beschikbaar, zoals bijvoorbeeld I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust. Zij nemen de volgende zaken van je over:

  • Schoonmaak van het vakantiehuisje
  • Sleutelafgifte in een kantoor op locatie
  • Klein technisch onderhoud
  • Vakantiewoning wordt met mooie foto’s en een passende beschrijving geplaatst op de website
  • Bezetting het hele jaar door

Op deze manier maakt u optimaal gebruik van uw vakantiehuisje en hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken. Uiteraard worden er vooraf afspraken gemaakt over de periodes dat u zelf graag in het huisje wil verblijven.